L'ENTITAT > Què fem?

Què fem?

L'activitat de Joventuts Musicals de Martorell se centra en les següents activitats.

  • TEMPORADA DE CONCERTS ALS ESPAIS HISTÒRICS DE LA CIUTAT.

La vida cultural de Martorell s’articula en torn als seus museus i espais històrics. Per això, es vol oferir un cicle de concerts en aquests indrets que permetin vincular la música amb la promoció del patrimoni de la vila.

 

El primer cicle, que començarà el mes d'octubre del 2016 i s'extendrà fins l'estiu del 2017, vol contribuir a la vida cultural de Martorell implicant els seus principals equipaments i oferint la possibilitat de sentir els intèrprets autòctons i els de fora en àmbits molt emblemàtics.

 

La intenció és que es forji una vertadera temporada de concerts que abarqui tot l’any i que pugui encaixar amb la programació que oferten els museus, la Fundació Francesc Pujols o l’Escola de Música i que, d’altra banda, tingui la vista posada en el quart centenari del naixement de Joan Cererols, que es conmemorarà l’any 2018.

 

Per tal que els concerts siguin accessibles i es dónin a conèixer a tota la població, es programaràn coincidint amb activitats destacades de la vila, com les Festes del Roser o La màgia del Nadal.

 

  • ACTIVITATS DIDÀCTIQUES

Paralelament als concerts, s’oferiràn xerrades i activitats didàctiques en les quals es vol implicar a l’alumnat i professorat de l’Escola Municipal de Música. D’aquesta manera els estudiants podràn entrar en contacte amb músics professionals a través de xerrades, classes magistrals o altres activitats.

 

Tot aquest programa l’impulsarà Joventuts Musicals de Martorell que, com a membre de la Federació de Juventuts Musicals de Catalunya, forma part d’una xarxa de prestigi en la qual hi ha algunes de les principals joves figures musicals de l’estat.

 

  • 1er CONCURS DE CANT “JOSEP PALET” DE MARTORELL

Ajudar a dinamitzar la vida cultural de Martorell, a més de pels espais històrics, també passa per la posada en valor dels seus fills il·lustres. Per això, l’any 2017, des de Joventuts Musicals de Martorell es vol impulsar la primera edició del Concurs de Cant “Josep Palet”. El tenor martorellenc Josep Palet i Bartomeu va ser una de les veus més destacades de la primera meitat del segle XX, i la creació d’un concurs de cant amb el seu nom suposa recuperar la memòria musical de la vila a l’hora que s’aporten noves veus al mercat.

 

 

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya