TEMPORADA 2016-17 > CONCERT + VERMUT: COSMOS QUARTET
Venda d'entrades

Entrada gratuïta

CONCERT+VERMUT: COSMOS QUARTET

Helena Satué, violí
Bernat Prat, violí
Carlota Amargós, viola
Oriol Prat, violoncel

J. Haydn: Quartet op.74 núm.1 en Do Major
F. Mendelssohn: Quartet op.13 núm. 2 en La menor
B. Bartók: Quartet núm. 5 Sz.102

Data02/10/2016

Hora12:30h

Lloc L'Enrajolada (Martorell)

El Cosmos Quartet neix el 2013 de l'amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l'àmbit de solista, músic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles a París, Ginebra, Colònia, Sttutgart, Basilea i Berlín.

Han rebut classes i consells de professors com Rainer Schmidt, Johannes Meissl, Hatto Beyerle, Miguel da Silva, Anita Mitterer, Krzysztof Chorzelski, Patrick Jüdt, Evgenia Ephstein, el Quartetto di Cremona i el Prazac Quartet.

 

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant-se guanyador del tercer premi al concurs "Carl Nielsen International Chamber Music Competition" de Copenhagen, el primer premi del “Concurso Internacional de Música de Cámara” de Castella i Lleó, el primer premi al “Concurs Internacional de música de cambra Mirabent i Magrans" de Sitges, i el premi ”Kammermusik Preis 2014” del “ISA Festival”, així com el premi “Artis Quartet” a la millor interpretació de quartet de corda també durant el “ISA 2014”.

 

El grup ha estat convidat a participar al “Festival de la Fundación Monteleón” a Lleó, al "East Neuk Festival" a Escòcia, a la "Académie Musicale de Villecroze" a França, i des de la seva creació han actuat a llocs com el MUHBA de Barcelona, el Festival d'Estiu de Viladrau, el festival “Cambraqués” de Cadaqués, l’ “Auditorio Miguel Delibes” de Valladolid, la “Fundación Juan March” de Madrid i la sala “ORF Kulturhaus” de Viena.

 

El quartet té la seva seu a la ciutat de Barcelona gràcies al suport i confiança de la Residència d'Investigadors de Catalunya (CSIC) i el Dr.Francesc Farré i Rius. 

 


 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya