NOTÍCIES > Notícies

El 12 de febrer acaba el termini per presentar-se al Primer Concurs de Cant Josep Palet de Martorell

El certamen serà els dies 11 i 12 de març
06/02/2017

Hi podran prendre part tots els cantants d’arreu, d’entre 18 i 35 anys, que s’inscriguin abans del 12 de febrer. El jurat, composat per directors artístics, cantants i crítics musicals, determinarà 3 premis, que inclouen la participació en el cicle M’Clàssics 2017 que organitza l’entitat musical.


El concurs és obert a la participació de tots els cantants que tinguin entre 18 i 35 anys –complerts durant el 2017-, que hauran d’inscriure’s omplint una butlleta online al correu martorell@joventutsmusicals.cat fins el 12 de febrer de 2017 amb els requisits sol·licitats i el nom i el compositor de les obres que hagin decidit interpretar tant a la fase preliminar com a la final.

 

Dues jornades de concurs el març vinent
El concurs es desenvoluparà a l’auditori del Centre Cultural en dues jornades: els dies 11 i 12 de març. El dia 11 –fase preliminar-, els participants hauran d’interpretar dues peces musicals: 1 ària d’òpera i 1 ària a escollir entre oratori i lied, mentre que el dia 12 –fase final- n’hauran d’interpretar tres: 2 àries d’òpera i 1 ària a escollir entre oratori o lied.

 

Jurat i premis
El jurat el composen la directora artística del Gran Teatre del Liceu Christina Scheppelmann, el tenor Raúl Giménez, la mezzosoprano martorellenca Anna Tobella i els crítics musicals Roger Alier, Jordi Maddaleno i Aleix Palau. Després de reunir-se, dictaminaran els guanyadors del primer premi -1.000 euros, ingrés a la Xarxa de Músiques 2017-18 de les Joventuts Musicals de Catalunya, prendre part en el Concert del Cicle M’Clàssics de Martorell 2017-18 i un diploma-, i el segon i tercer premis, que inclouran l’actuació al Cicle M’Clàssics i un diploma. També es concediran els premis de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sarrià, el premi 7 Portes, el premi del públic, el premi al millor intèrpret de música catalana i el premi al millor intèrpret de bel canto italià.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya