NOTÍCIES > Notícies
Altres imatges de la notícia:
 

La Fundació Victoria de los Ángeles lliurarà un premi especial al Concurs Palet

Un acord entre Joventuts Musicals de Martorell i la Fundació Victoria de los Ángeles farà possible la inclusió d'un nou premi especial a la 2a edició del Concurs de Cant Josep Palet de Martorell
17/01/2018

El 2n Concurs de Cant Josep Palet de Martorell, que se celebrarà entre el dies 8 i 11 de març de 2018, comptarà amb un nou premi especial gràcies a l'acord realitzat entre Joventuts Musicals de Martorell i la Fundació Victoria de los Ángeles.

 

El guardó, que es dirà Premi Victoria de los Ángeles, implicarà la participació a totes les masterclasses i activitats formatives de la Fundació Victoria de los Ángeles i del festival LIFE Victoria. El premi suposa, a més d'una important oportunitat per als participants, la implicació en el certamen d'una de les institucions de refèrencia dintre de l'àmbit musical estatal. 

 

Sobre la fundació

La Fundació Victoria de los Ángeles s’obre a l’art en majúscules, de la mateixa forma que Victoria de los Ángeles fou sensible no només a la música, sinó també a la literatura i a les arts plàstiques. Una sensibilitat que va saber compartir i comunicar, sempre amb generositat, i a través de la veu, possiblement el millor instrument de tots, però també el més fràgil.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya