NOTÍCIES > Notícies

El tenor César Cortés inaugura el 2n Concurs de Cant Josep Palet de Martorell

Acompanyat per la pianista Marta Pujol, el colombià va cantar àries de Rossini, Donizetti i Bellini i romanses de sarsuela
06/03/2018

César Cortés, guanyador del 3r premi i dels premis especials Sopars Lírics 7 Portes i Amics de l'Òpera de Sarrià del 1r Concurs de Cant Josep Palet de Martorell, va ser l'encarregat d'inaugurar l'edició d'enguany. 

 

El recital, que es va dur a terme a l'Escola Municipal de Música, va ser un homenatge al compositor Gioacchino Rossini en el 150è aniversari de la seva mort i va testimoniar el seu llegat musical en autors com Vincenzo Bellini i Gaetano Donizetti. 

 

Cortés va estar acompanyat al piano per Marta Pujol, qui a més és pianista oficial del Concurs Palet. Entre els assistents hi havia també l'altre pianista oficial, Alessio Coppola, la periodista Mònica Pagès i Santacana, que presentarà la final, el crític musical Jordi Maddaleno i el periodista musical i president de Joventuts Musicals de Martorell, Aleix Palau, que, juntament amb Maddaleno i amb la mezzosoprano Anna Tobella, formaran el jurat de la fase semifinal. Tots ells van estar acompanyats de diversos membres de l'equip de govern local. 

 

Les fases eliminatòries del 2n Concurs de Cant Josep Palet començaran el proper dijous. La semifinal es farà a l'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural els dies 8, 9 i 10 de març a partir de les 15 h. La final serà el dia 11 de març a les 17 h al mateix lloc. El jurat de la final el formaran la directora artística del Gran Teatre del Liceu, Christina Scheppelmann, el contratenor Xavier Sabata, la soprano Marta Mathéu, el compositor Joan Magrané, el tenor Raúl Giménez i el crític d'òpera Roger Alier. 

 

Després de la lectura dels premis s'oferirà un refrigeri per a tots els assistents.

0 Comentaris
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya