TEMPORADA 2017-2018 > CONCERT: MERCEDES GANCEDO

CONCERT: MERCEDES GANCEDO

La soprano argentina Mercedes Gancedo, flamant guanyadora de la primera edició del Concurs Palet que organitza Joventuts Musicals de Martorell, ofereix un programa en el qual fa diversos viatges d'anada i tornada entre Espanya i Amèrica Llatina, França i Itàlia. Àries d'òpera i cançons pel concert inaugural de la temporada M'Clàssics.

 

Mercedes Gancedo va realitzar estudis superiors de cant a l' I.S.A Teatro Colón i fou becada per la Fundación de Música de Cámara. Va rebre la beca a l'EsMuc per al Màster de Lied "Victòria dels Àngels" i va participar durant dos anys consecutius en el festival LIFE Victoria. Continua la seva formació a Europa amb J. Aragall, E. Giménez, T. Berganza, M.Freni, M. Caballé, R. Pierotti, C. Bartoli, entre altres.

 

Debuta als divuit anys amb Despina (Così fan tutte), Mistery (The Fairy Queen), Susanna (Le Nozze di Figaro) i Zerlina (Don Giovanni). A Catalunya i Espanya, va cantar Gianetta (Elisir d'Amore) en el Festival d'estiu de Calella, Mariana (Das Liebesverbot) en el Festival Castell de Peralada, Berta (Il Barbieredi Siviglia) al Teatro Campoamor, Pamina (Die Zauberflöte), Alisa (Lucia di Lammermoor) aAAOS (Barcelona), Clarina (La Cambiale di Matrimonio) i Marianna (Il Signor Bruschino) per Òpera de Cambra de Barcelona, Micaela (Carmen) en el Palau de la Música Catalana i Contessa di Ceprano (Rigoletto) en el Gran Teatre del Liceu.

 

Rep una borsa d'estudis a Competizione dell' Opera (Dresden) i Francesc Viñas, 1r premi en el CIM, premi La Voz de más Porvenir en el C. de Canto de Logroño, 1r premi en el XXI Pòdiums de Música de Cambra (Catalunya), 1r premi XII Luis Mariano, 1r premi en el Concurs Josep Palet, 3r premi en el C. Pla Balaguer.

 

Programa 

 

Claude Debussy (1862-1918) 

C'est l'extase langoureuse

 

Charles Gounod (1818-1893)

O Dieu! Que de bijoux... Ah! Je ris de l’òpera Faust

 

Jules Massenet (1842-1912)

Allons, il le faut... Adieu, notre petite table de l’òpera Manon

 

Pietro Mascagni (1862-1945)

Son pochi fiori de l’òpera L 'amico Fritz

 

Giacomo Puccini (1858-1924)

Donde lieta usci de l’òpera La Bohème

 

Gaetano Donizetti (1797-1848)

Me voglio fa 'na casa

 

Pausa

 

Federico Moreno Torroba (1891-1982)

Tres horas antes del día (La marchenera)

 

Pablo Sorozábal (1897-1988)

No corté más que una rosa (La del manojo de rosas)

 

Carlos Guastavino (1912-2000)

La rosa y el sauce 

CONCERT: MERCEDES GANCEDO

CONCERT: MERCEDES GANCEDO

30/09/2017

La soprano argentina Mercedes Gancedo, flamant guanyadora de la primera edició del Concurs Palet que organitza Joventuts Musicals de Martorell, torna a Martorell per oferir un recital inoblidable.

 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya