MASTERCLASS XAVIER SABATA > INFORMACIÓ

INFORMACIÓ

La música escènica troba en el seu naixement al segle XVII i en la gran eclosió del segle XVIII un dels moments de major esplendor creatiu i de producció de la història. Per entendre i poder interpretar aquest repertori, cal arribar a la comprensió profunda de la seva retòrica musical, la dimensió del recitatiu, el motor teatral de l’aria da capo i les connotacions estilístiques entre els diversos subperíodes del barroc.

 

Amb la finalitat d’aprofundir en aquests aspectes, la masterclass s’ha organitzat com un petit curs de tres dies de durada. Començarà el dia 9 de novembre a la tarda i acabarà el diumenge dia 11 al migdia. Els participants cantaran cada dia, de forma que durant les tres jornades podran evolucionar i treballar amb el professor. 

 

Joventuts Musicals de Martorell, amb l’esperit d’impulsar noves veus id’intensificar la tasca que realitza amb l’organització del Concurs de Cant Josep Palet i el cicle de concerts M’Clàssics, inicia amb el contratenor Xavier Sabata una nova etapa per fomentar el perfeccionament i l’alt rendiment de joves cantants. 

 

S'admeten alumnes actius i alumnes oients.

 

Per a conèixer el preu d'inscripció i més detalls: martorell@joventutsmusicals.cat

INFORMACIÓ
 
 
 
 
accés associacions
usuari:    clau:

 

avisos legals| disseny web disseny web
Xarxa de Músiques de Catalunya Joventuts Musicals de Catalunya